COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Financieel fit!

De administratie op orde krijgen en houden is voor veel senioren een hele klus. Zeker in een digitale wereld waarin u snel de weg kunt kwijtraken. Vindt u het ook lastig om uw administratie goed bij te houden? Wij kunnen u helpen, stap voor stap, zodanig dat u nooit het overzicht kwijt raakt.

Onze dienst Financieel Fit gaat verder dan alleen het ordenen van uw administratie. We zorgen ervoor dat uw belastingaangifte, zorgverzekering, aanvragen huur- en zorgtoeslag en andere contracten op orde zijn zonder dat u de regie verliest. En we kijken waar u kunt besparen. Zo ontzorgt SIM u optimaal op financieel gebied.

Enkele voorbeelden waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Financieel advies
  • Ordenen van uw administratie, u ontvangt van ons een SIM-administratiemap
  • Zichtbaar maken van uw inkomsten en uitgaven in een begrijpelijk overzicht
  • Contracten, overeenkomsten en abonnementen beoordelen en besparingen doorvoeren
  • Jaarlijks toetsen op zorgtoeslag en huurtoeslag
  • Formulieren invullen, zoals kwijtschelding gemeentebelasting, etc.
  • Jaarlijks belastingaangifte

Hoe werkt het?
Onze adviseur bekijkt samen met u wat er precies met uw administratie moet gebeuren en of financieel advies nodig is. In een overeenkomst leggen we deze afspraken vast en u ondertekent deze. Daarna ontvangt u van ons een ‘plan van aanpak’. Wij nemen elke stap met u door.

Nadat we uw administratie en al uw adviesvragen hebben verwerkt gaan we over op het maandelijks gezamenlijk monitoren van uw administratie. U houdt zelf de regie, blijft zelf verantwoordelijk én de SIM-administratiemap staat gewoon bij u thuis.

Heeft u interesse?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

NAAR BOVEN