COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

NIEUWE SAMENWERKING BUREAU SIM & COPPES HOORZORG - GROESBEEK

Het is een feit !

Bureau SIM is bijna twee jaar actief in het ontzorgen van seniorenklanten. Er ontstaan steeds meer mooie samenwerkingsverbanden in de Gemeente Berg en Dal. Samenwerkingsverbanden die staan voor ‘professioneel en kwalitatief’ ontzorgen vanuit maatschappelijke gedachtes, zoals ook met Coppes Hoorzorg.

Coppes Hoorzorg
Coppes Hoorzorg is een professionele verfrissende organisatie, die merkonafhankelijk werkt en maatwerk levert. De professionaliteit is van ongekend ontzorgniveau. Het zijn gediplomeerde triage audiciens die beschikken over een StAr-Certificering en over moderne digitale meetapparatuur. Tijdens het consult zal elke klant ervaren dat er een nieuwe verfrissende wereld opengaat. En natuurlijk het team Coppes (zie foto) is er niet alleen voor seniorenklanten van SIM. Zij zijn er voor alle inwoners van Berg en Dal (én daarbuiten) met een gehoorprobleem. Hoe geweldig is dat!

‘Citaat seniorenklant’
Een mooi emotioneel moment dat Coppes en SIM van dichtbij mochten meemaken.
U kunt zich niet voorstellen dat ik met SIM in een andere wereld terecht bent gekomen. Ik was het vertrouwen in audiciens kwijt totdat ik met begeleiding van SIM bij Coppes Hoorzorg kwam. Hoe geweldig het is dat ik weer kan horen – dat ik weer kan deelnemen aan gesprekken is met geen woorden uit te drukken.

Voor én met ondernemers
Bureau SIM roept als twee jaar vanuit zijn visie ‘we zijn voor én met ondernemers’. Dit betekent dat we de faciliteiten die we in onze Gemeente hebben moeten koesteren. De vergrijzing zet zich door tot 2040 en faciliteiten dichtbij huis worden steeds belangrijker. Dit is ook de reden dat SIM gefocust is op samenwerkingen binnen de Gemeente Berg en Dal.

Zorgverzekering
Reclame én kortingen zijn geweldig! Maar laat u zich niet misleiden ‘want weet u waarvoor u verzekerd bent én wat kwaliteit van ontzorgen voor u kan betekenen?’

Meer weten over Coppes Hoorzorg - Groesbeek
Surf naar www.coppeshoorzorg.nl voor informatie of bel 024 844 55 99 voor het maken van een afspraak.

Meer weten over Bureau SIM - Millingen aan de Rijn
Bel 0481 74 50 91 voor een gratis intakegesprek.

‘Zó SIM(PEL) kan het zijn’

NAAR BOVEN