COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

ADVIES OP MAAT

Nu u senior bent, loopt u misschien tegen zaken aan waar u vroeger uw hand niet voor omdraaide. Het doen van het huishouden, de financiën regelen, verhuizen naar een aangepaste woning, sociale contacten onderhouden, een arts bezoeken … of u fit en gezond voelen.

Die zorgen kunnen wij letterlijk bij u weghalen. Wij kunnen u helpen alles goed te regelen. Dat doen wij door goed naar u te luisteren en samen te bekijken wat u precies nodig heeft. Daarover adviseren wij, op een verfrissende en positieve manier. En we gaan echt voor u aan de slag. Wij reiken u de hand, organiseren hulp, zorgen voor begeleiding en coachen u. Met onze hulp kunt u uw leven leiden, zoals u dat wenst. Want veilig ouder worden staat centraal bij ons.

Cliënten over SIM

‘Emigreren naar Duitsland als je jong bent is spannend en uitdagend. Maar toen mijn partner wegviel besefte ik dat mijn netwerk klein was. Ik zat niet lekker in mijn vel en de eenzaamheid viel als een koude deken over mij heen. De ondersteuning van SIM was heel erg fijn, daar zijn geen woorden voor.’

’Mijn partner is overleden en ik voelde mij in mijn omgeving doodongelukkig. SIM heeft samen met mij gekeken naar hoe we dat gevoel konden veranderen. Zij luisterden heel goed naar mijn persoonlijke behoeftes en boden verschillende oplossingen aan waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Mijn dochter en ik zijn erg tevreden over SIM’

Alle hulpvragen zijn welkom
U kunt met alle vragen bij ons terecht. Eenvoudig of complex, wij zorgen voor een passend advies en een resultaatgerichte uitvoering.

Neem contact met ons op
Heeft u vragen en wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Vul dan dit formulier in of neem contact met ons op.

NAAR BOVEN