COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Huishoudelijke Ondersteuning plus

Nu u senior bent, heeft u vast behoefte aan iemand die verder kijkt dan alleen de huishoudelijke taken. Dat is bij ons de huishoudelijke ondersteuning Plus.
Onze huishoudelijke ondersteuners helpen u bij het huishouden en de boodschappen. Daarnaast geven ze extra aandacht aan uw welzijn. Aan uw persoonlijke en veilige omstandigheden. U kunt er op rekenen dat er altijd een vaste vertrouwde ondersteuner bij u thuis komt.

Eén vast en vertrouwd gezicht
Wij zorgen dat een vast en vertrouwd gezicht de huishoudelijke ondersteuning geeft die u nodig heeft. En dat u altijd op vervanging kunt rekenen. Dat vinden wij belangrijk. Zo krijgt u van ons gegarandeerd passende ondersteuning.

Huishoudelijke ondersteuners van SIM:

  • worden vooraf altijd aan u voorgesteld;
  • zijn EHBO en AED gecertificeerd;
  • nemen de tijd voor een luisterend oor;
  • stimuleren uw eigen kracht en zelfredzaamheid.

Particulier of persoonsgebonden budget (pgb)
U kunt bij ons zowel als particulier als op basis van een indicatie via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) terecht. Met onze expertise helpen wij u graag met passende huishoudelijke ondersteuning.

Wilt u ook een huishoudelijke ondersteuner?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij nemen uw zorg graag uit handen!

NAAR BOVEN