COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Huishoudelijke Zorgondersteuning

Huishoudelijke zorgondersteuning met een grote plus. Daar heeft u vast behoefte aan nu u senior bent. Iemand die voor u verder kijkt dan de huishoudelijke taken alleen.

Onze zorgondersteuners helpen u bij het huishouden. Daarnaast geven ze extra aandacht aan uw welbevinden. Aan uw persoonlijke en veilige omstandigheden én aan uw gezondheidssituatie. U kunt er op rekenen dat er altijd een vaste vertrouwde zorgondersteuner bij u thuis komt.

Uw zorg nemen wij graag uit handen
Tijdens een eerste bezoek kijken wij samen met u welke specifieke zorgondersteuning u nodig heeft. Zo vinden wij het voorkomen van calamiteiten belangrijk. Onze zorgondersteuners letten daarom zorgvuldig op uw gezondheidssituatie en uw persoonlijke omstandigheden. En gaan met u in gesprek als zij bijvoorbeeld pijnklachten, ondervoeding, uitdroging, verhoogd valrisico of gevoelens van eenzaamheid of overbelasting signaleren. Om samen met u oplossingen te zoeken. Zo nodig stemmen zij af met andere zorgverleners.

Eén vast en vertrouwd gezicht
Wij zorgen ervoor dat een vast en vertrouwd gezicht u de zorgondersteuning geeft. Dat vinden wij namelijk heel belangrijk. Zo krijgt u van ons gegarandeerd de juiste zorg

Zorgondersteuners van SIM:

  • worden vooraf altijd aan u voorgesteld.
  • zijn EHBO en AED gecertificeerd.
  • beschikken over de juiste gezondheidsvaardigheden (preventie, basiszorg, welzijn en veilig ouder worden).
  • nemen de tijd voor een luisterend oor.
  • stimuleren uw eigen kracht en zelfredzaamheid.

Particulier of persoonsgebonden budget (pgb)
U kunt bij ons zowel als particulier als op basis van een indicatie via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz) terecht. Met onze expertise helpen wij u graag met passende huishoudelijke ondersteuning.

Wilt u ook een zorgondersteuner?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij nemen uw zorg graag uit handen!

NAAR BOVEN