COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

ZORGONDERSTEUNING PLUS

Als u een Wlz-indicatie heeft of deze nog moet aanvragen kies dan voor onze Zorgondersteuning Plus. Dit sluit goed aan op de wijkzorg of als u in een aanleunwoning woont met 24h zorg.

Onze zorgondersteuners zijn door de wol geverfd. Zij zorgen samen met uw individuele begeleider dat er in een continu proces, vanuit het Wlz of Particulier, zorg op maat wordt geboden. Een gecombineerde zorg van huishoudelijke ondersteuning, helpende en welzijn.

Ze helpen u bij het huishouden, de boodschappen, gezonde voeding, ondersteunen u verantwoord vanuit de helpende rol, signaleren veilig ouder worden en hebben aandacht voor uw gezondheid en welzijn. Ze zijn uw spin in het web en onderhouden korte lijntjes met uw individuele begeleider van SIM.

Twee vaste en vertrouwde gezichten
Wij zorgen ervoor dat twee vaste en vertrouwde gezichten u de zorgondersteuning geven. Dat vinden wij namelijk heel belangrijk. Zo krijgt u van ons gegarandeerd de juiste zorg.

Zorgondersteuners van SIM:

  • worden vooraf altijd aan u voorgesteld.;
  • zijn EHBO en AED gecertificeerd;
  • beschikken over de juiste gezondheidsvaardigheden (preventie, basiszorg, welzijn en veilig ouder worden);
  • nemen de tijd voor een luisterend oor;
  • stimuleren uw eigen kracht en zelfredzaamheid.

U bent al cliënt!
Samen met u zetten we de vervolgstappen voor een Wlz-indicatie in. Wij zorgen dat u een onafhankelijke professionele cliëntondersteuner (contractant van de zorgverzekeraar) krijgt toegewezen die u en uw gewaarborgde hulp ondersteunt bij het aanvraagproces.

U bent nog geen cliënt!
Bent u nog géén cliënt van SIM, maar heeft u al een Wlz-indicatie of denkt u, vanwege uw veranderende gezondheidsomstandigheden, hiervoor in aanmerking te komen? En wilt u graag naar SIM zorg op maat? Wij wijzen u de weg!

Particulier of persoonsgebonden budget (pgb)
U kunt bij ons zowel als particulier als op basis van een indicatie via de Wet langdurige zorg (Wlz) terecht. Met onze expertise bieden wij u altijd zorg op maat.

Wilt u een zorgondersteuner?
Vul dan snel dit formulier en neem contact met ons op. Wij nemen uw zorg graag uit handen!

NAAR BOVEN