COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Wie zijn wij ?

bureau sim astrid lukassen 200x200 totaal
Astrid Lukassen
Directeur

In oktober 2016 heb ik Bureau SIM opgericht voor zelfstandig wonende senioren (65-plussers) in de gemeente Berg en Dal en Nijmegen Oost. Dit vanuit mijn visie dat senioren zo lang mogelijk, veilig en met passende (zorg)ondersteuning in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Maatwerk
Samen met u, of met u en uw kinderen, kijken wij op welke manier wij u kunnen helpen met ontzorgen. Omdat we weten dat elk individu in dat proces specifieke wensen heeft.

Voor iedereen passende zorgondersteuning
Iedereen in Nederland heeft wettelijk recht op passende zorgondersteuning (maatwerkvoorziening). Zowel als particulier of vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet langdurige zorg (Wlz) met een persoonsgebonden budget.

Wilt u een Wmo- of een Wlz-aanvraag indienen? Vanuit onze expertise helpen wij u graag én als het nodig is, verwijzen wij u door naar een deskundige cliëntonafhankelijke ondersteuner.

Professionele optimale ondersteuning
U kunt erop rekenen dat u optimale ondersteuning ontvangt en professioneel ontzorgd wordt. Om aan deze norm te blijven voldoen, evalueren wij samen uw Sally, maar ook met u persoonlijk.

Sally’s
Ons team bestaat uit Sally’s. Ze staan voor Samen – Anders – Leuk – Loyaal – Ygenzinnig (=innovatief). Ze beschikken over:

  • deskundigheid passend bij hun rol;
  • EHBO en AED certificatie;
  • verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • geheimhoudingsverklaring.

Sally’s van SIM worden altijd aan u voorgesteld. Zij nemen de tijd, luisteren naar u, zorgen voor persoonlijke aandacht en stimuleren uw eigen kracht en zelfredzaamheid. Met hun liefdevolle en deskundige zorg maken zij veel mogelijk.

Samenwerking en verbinding
Wij vinden samenwerking en korte lijnen in de complexe wereld van zorg belangrijk. Daarom werken wij met verschillende partners, die vanuit hun kracht samen met ons senioren optimaal kunnen ontzorgen.

Dichtbij
Géén zorgorganisatie waarvan de contacten per brief verlopen, géén vervangende medewerker op de stoep die u niet kent. Hoe fijn is dat. En heeft u onverwachte gezondheidscalamiteiten? Wij zijn zo bij u!

NAAR BOVEN